Prijzen 2018
Prijzen 2018 Vergelijk de speciaal voor jou bestemde prijzen en kiesjouw ideale oplossingtussen al onze interessante vakantieaanbiedingen.
Lezen
Booking On-line

Wooneenheid
Aankomst
Vertrek
Aantal Personen
Beschikbaarheid Controleren
Homepage nl23/05/2016 11:57:42Residence Village
Nieuws
Special For You Hier vind je alle voorzieningen voor je vakantie
Lezen
Nieuws! Residence Village: 5 Sterren Zomer !!!!!

Prijslijst 2018 !!! Speciale Aanbiedingen 2018 !!!
Lezen
Aanbiedingen 2018
Aanbiedingen 2018 Residence Village is de perfecte plekvoor een rustige vakantie met je gezin, in een appartement, een bungalow, een maxicaravan of op de camping.
Lezen
Woonverblijven
Maxi caravans Zoek je een compromis tussen een vakantie met alle comforts maar toch in de natuur, kies dan voor de maxicaravans van Residence Village...
Lezen
Chalet, comfort & gold Tot onze meest comfortabele woonverblijven behoren de Maxi Caravan Chalet, de Maxi Caravan Comfort 3 en deMaxi Caravan Comfort 3 Deluxe...
Lezen
Kamperen Residence Village Cavallino dé geschikte plek voor liefhebbers van de natuur, toerisme onder de blote hemel en vakantie in alle vrijheid...
Lezen
Kamer De slaapkamers zijn ingericht met een tweepersoonbed (of twee eenpersoonsbedden) en een badkamer met wastafel, toilet...
Lezen
Bungalow Zoek je een compromis tussen een vakantie met alle comforts maar toch in de natuur, kies dan voor de maxicaravans van Residence Village...
Lezen
Appartementen De appartementen van Residence Village zijn comfortabel en functioneel: De ideale keus voor een vakantie in het teken van comfort!
Lezen

Residence Village

Ben je op zoek naar een vakantie dichtbij de zee? Kom naar Residence Village!

Jouw viersterren camping in Cavallino – Treporti, waar comfort en plezier speciaal zijn bedacht voor families met kinderen van alle leeftijden.

Appartementen, moderne maxi caravans, bungalows, chalets, staanplaatsen voor tenten, campers en caravans:  je zult vele verblijfmogelijkheden vinden met een ruime keuze betreft comfort en prijsklasse.

Op onze Camping zal jouw vakantie elke dag uniek en speciaal zijn. Je kan een duik nemen in het mooie zwembad, gebruik maken van alle faciliteiten van ons strand en genieten van de koelte van  het welige pijnboombos ook tijdens de heetste dagen in de zomer.

En voor de allerkleinsten? De animatoren van de Mini Club staan klaar om je kinderen te vermaken met recreatieve activiteiten, sport, baby dance en heel veel spelletjes op het strand op ritme van de muziek. Wij hebben voor hun een nieuw spray park in het zwembad gerealiseerd en de speeltuinen op het strand en in het vakantiedorp uitgebreid.

Daarnaast kan je vanuit onze Camping in Cavallino – Treporti gemakkelijk magisch Venetië bereiken en een excursie organiseren naar de eilanden Murano, Burano, Torcello.

Beleef je zomer op Residence Village: een oasi tussen het groen van de natuur en het blauw van de zee, dichtbij de attracties van Jesolo Lido.

Homepage nl23/05/2016 11:57:42Residence Village