Priser 2019 – Residence Village, Camping i Cavallino: Bestill din skreddersydd ferie!

TURISTSKATT: € 0,60 per natt per person, betales ved slutten av oppholdet til det endelige oppgjøret. For opphold på mer enn 30 dager flat rate: € 20,00 per person, betales på ankomstdagen.

Husdyr er ikke tillattpdf-icon  Nedlasting Prisliste 2019

 

Booking Online / KONTROLLER TILGJENGELIGHET

Generelle vilkår

BOENHETER FOR 6/7/8 ELLER FLERE PERSONER SKAL I SESONG “C” OG “D” BEBOS AV MINST 4 PERSONER.

Fra november og til campingplassen åpner er bestillingskontoret åpent fra mandag til fredag fra kl. 9-17. Bestillinger mottas pr. telefon, post, fax og via e-post.

Minimumsopphold er syv dager.

Etter endt opphold skal standplassen forlates innen kl. 12.00 og boenhetene innen kl. 9.30. Etter dette tidspunkt påregnes prisen for en ekstra dag.

Betalingskontorets åpningstider: 8-12 og 16-18.

I boenhetene og på standplassene er det ikke tillatt at det oppholder seg flere personer enn angitt i prislisten (barn, uansett alder, anses i så henseende som voksne).
Prisen for oppholdet inkluderer adgang til svømmebassenget (betaling kreves for solsenger), stranden (betaling kreves for parasoller og solsenger) samt deltakelse i de forskellige aktivitetene og underholdingstilbud. Betaling kreves for wi-fi, Sykkelutleie, kjøleskap boksen, mynter for vaskemaskiner og tørketromler.

Svømmebasseng og underholdning er bare garantert i sesong B, C og D.

I sesong A har kontorene, butikkene, barene og restauranten kortere åpningstider.

I campingplassens åpningsperiode skal det være stille i følgende tidsrom: 13-15 og 23-7.

DAGSBESØKENDE ER IKKE TILLATT i sesongene C og D. Ut fra organisatoriske behov og etter ledelsens godkjenning, kan det gjøres eventuelle unntak. I sesongene A, B1 og B2 er dagsbesøkende tillatt mot betaling av den spesifikke persontaksten oppgitt nedenfor uansett alder: sesong A 10,00, sesong B1 og B2 15,00, sesong C og D 25,00 (inkl. 22% moms, med forbehold om endringer). Besøkende må fremvise et gyldig ID-dokument i resepsjonen. Personer uten familiemedlemmer eller venner ved feriesenteret har uansett ikke adgang.

no_animals Husdyr er ikke tillatt

Priser 201903/12/2018 09:52:10Residence Village
Booking online