animazione

ResidenceVillage: experiencing Life

DIT JAAR BEGINT DE ZOMER VROEG!
En wat is er nog stimulerender dan vele prachtige Weekends op stap?
En waarom dan niet profiteren van het Corpus Do­minifeest en je vakantie met enkele dagen te verlengen om te genieten van de onmisbare Speciale Aanbiedingen die voor jou bedacht zijn!

Om tegemoet te komen aan je zin in VERMAAK en ONTSPANNING vind je een breed scala van evenementen voor alle smaken en voor alle leeftijden!
Schitterende vuurwerkspektakels aan zee, kunstenaars van hoog niveau die je betoveren en verrassen, fantasierijke variété- en cabaretvoorstellingen. DJ sets en live music bij het zwembad, acrobatische dansvoorstellingen, markten met heerlijke hapjes en fantasierijke ambachtelijke creaties.

Het EINDE VAN HET SCHOOLJAAR wordt gevierd met een grote golf van vrolijkheid samen met alle kinderen die bij ons een geweldig team enthousiaste animatoren vinden, die klaar staan om ze hun onuitputtelijke energie te doen uitleven! Clownsvoorstellingen rijk aan poëzie, kundige jongleurs, onvergetelijke micro-magie-optredens en lachwekkende mime.
Voor de liefhebbers van speciale evenementen treffen we elkaar onder de sterrenhemel in het zwembad, voor fantastische reizen door de tijd en het voorstellingsvermogen, in een wereld van licht, weerspiegelingen en muziek van weleer.

JULI wacht je met open armen op, met haar blauwe lucht-zee en haar stralende zon!
Vermaak en zorgeloosheid zijn aan de orde van de dag: vuurwerk onder de sterrenhemel, een rijke kermis aan shows en dansoptredens, theatervoorstellingen, live muziek voor de liefhebbes van groeps- of paardansen.

VAKANTIE VOOR IEDEREEN in augustus, in het teken van puur vermaak: een opeenvolging van feestelijkheden, vuurwerkspektakels, dansavonden, live music, DJsets, outdoor evenementen, guest shows en nog veel meer om je mooiste herinneringen te verrijken.

DE OOGST opent de deuren naar de meest suggestieve periode die door de natuur geschilderd wordt!

Proeverijen van net geoogste druiven en de geproduceerde wijnen, marktjes vol heerlijkheden en specialiteiten uit heel Italië, verrassende optredens bij het zwembad, variété-en cabaretvoorstellingen en groepsdansen.

Voor de liefhebbers van welzijn een 360° FITNESS programma  tijdens de hele zomer, van de eerste ochtendstond tot de weerspiegelingen van de zonsondergang. Op het zand, in het zwembad en in de arena een opeenvolging van sportactiviteiten die georganiseerd zijn en gevolgd worden door onze fitness trainer, wedstrijden, beach volley-toernooien, voetbal, jeu de boules en nog veel meer!

Voor de allerkleinsten het overdekte PLAYGARDEN en de grote speeltuin op het strand met veel bontgekleurd speelgoed. MINI &MAXI CLUB met vele activiteiten: speurtochten, minitoernooien, themafeesten, knutselen, enz., om je onuitputtelijke zin in spelletjes en plezier uit te leven!

JOUW VERMAAK EN WELZIJN ZIJN ONZE PRIORITEIT!

Animatie02/09/2019 15:39:06Residence Village