chalet

Behagelige og funksjonelle boenheter

Blant våre mest behagelige botilbud finner du Maxi Caravan: Chalet, Comfort 3R, Comfort 3R Deluxe, Beach Gold 3R. Campingvogner med god plass til syv eller atte personer og utstyrt med all mulig komfort.

Chalet, Comfort & Gold02/09/2019 17:05:53Residence Village

MAXI CARAVAN COMFORT 3R (6+1 PERS.)

A NEW EQUIPMENT! Maxi Caravan Comfort 3R har et flateinnhold på omtrent 33 m2 og inneholder ett soverom med dobbeltseng, to soverom hvert med to enkeltsenger, stue, kjøkken med servise, bestikk og øvrig kjøkkenutstyr, ett bad med vask, wc, bidet og dusjkabinett og et ekstra bad med vask, wc og dusjkabinett. Terrassen er utstyrt med ekstra komfyr, kjøleskap med dypfryser, spisebord og stoler. Disse botilbudene har luftkondisjonering, fjernsyn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Parkeringsplass for én bil finnes like ved campingvognen og er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN CHALET (5+2 PERS.)

A NEW EQUIPMENT Våre Maxi Caravan Chalet er på ca. 35m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med én enkeltseng og én køyeseng, et oppholdsrom med dobbelt sovesofa, kjøkken med kjøkkenutstyr, to badeværelser med vask, wc, bidet og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap med fryseboks, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, 2 TV, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN COMFORT 3R DELUXE (6+2 PERS.)

Maxi Caravan Comfort 3R Deluxe har et flateinnhold på omtrent 39 m2 og inneholder ett soverom med dobbeltseng, to soverom hvert med to enkeltsenger, stue, kjøkken med servise, bestikk og øvrig kjøkkenutstyr, ett bad med vask, wc, bidet og dusjkabinett og et ekstra bad med vask, wc og dusjkabinett. Terrassen er utstyrt med ekstra komfyr, kjøleskap med dypfryser, spisebord og stoler. Disse botilbudene har luftkondisjonering, fjernsyn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Parkeringsplass for én bil finnes like ved campingvognen og er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN BEACH GOLD 3R (6+2 PERS.)

Maxi Caravan Beach Gold 3R har et flateinnhold på omtrent 40 m2 og inneholder ett soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenge, et soverom med en køyeseng, stue med dobbelt sovesofa, kjøkken med servise, bestikk og øvrig kjøkkenutstyr, ett bad med vask, wc, bidet og dusjkabinett og et ekstra bad med vask, wc og dusjkabinett. Disse botilbudene har luftkondisjonering, fjernsyn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Parkeringsplass for én bil finnes like ved campingvognen og er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

Plantegningene er kun veiledende og vil kunne avike fra det som er vist her.