appartamenti2

Det idelle valg for deres familieferie

Leilighetene på Residence Village er både bekvemmelige og funksjonelle: det ideelle valg for en komfortabel ferie! De har plass til fire eller seks personer og er utstyrt med bad med dusj, kjøkken med kjøkkenutstyr og kjøleskap, sengetøy, safe, klimaanlegg og fjernsyn.

Leiligheter02/09/2019 17:03:29Residence Village

APARTMENT4 (2+2 PERS.)

The Apartments4 on the first and second floor are 30 square metres and consist of a studio with a sleeping area with a double bed, separated by a curtain from the main space, a living-room area with a sofa convertible into two single beds, a bathroom with washbasin, toilet, bidet and shower, a kitchenette with cutlery and pottery and fridge, table and chairs both inside and in the balcony. These apartments are equipped with air conditioning, television, bed linen and safe. The price includes a parking place for one car. The Apartments4 on the third floor in addition have a microwave oven, a fridge with freezer and a wider balcony.

Kontroller TilgjengelighetDetails

NEW APARTMENT4 (2+2 PERS.)

Våre Apartment4 i fjerde etasje er på ca. 30 m2 og er utstyrt med dobbeltseng adskilt fra oppholdsrommet med et forheng, et oppholdsrom med sovesofa med to sengeplasser, badeværelse med vask, wc, bidet og dusj, kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryseboks og mikrobølgeovn og bord og stoler både inne og på terrassen. Dessuten finnes det klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

Apartment5 Centrale (2+3 PERS.)

Apartment5 Centrale er på ca. 38 m2, og den er utstyrt med et soveværelse med dobbeltseng pluss en enkeltseng, et oppholdsrom med en dobbelt sovesofa og kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryseboks og mikrobølgeovn, oppvaskmaskin i 1. etasje og badeværelse med vask, wc, bidet og dusj. Bord og stoler finnes både inne. Leiligheten har klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Med terrasse i 2. etasje, og uten terrasse i 1. etasje. Parkeringplass for én bil er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

APARTMENT5 (2+3 PERS.)

Våre Apartment5 i andre og tredje etasje er på ca. 33 m2 og er utstyrt med et soveværelse med dobbeltseng, et oppholdsrom med en sovesofa med to sengeplasser og en sovesofa med én sengeplass, badeværelse med vask, wc, bidet og dusj, kjøkkenkrok med kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryseboks og mikrobølgeovn, og bord og stoler både inne og på den store terrassen. Dessuten finnes det klimaanlegg, to fjernsynsapparater, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

NEW APARTMENT6 (5+1 PERS.)

New Apartment6 har en strørrelse på cirka 45 m2 og har to soverom, et med dobbeltseng og et med en enkeltseng og køyeseng, stue med kjøkkenkrok, sovesofa, kjøleskap med fryser, to baderom med vask, wc, bidet og dusj, bord og stoler både inne samt ute på den store terrassen. Leilighetene har klimaanlegg, fjernsyn, mikrobølgeovn, sengetøy og safe. Parkering for en bil er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

Fotografier og plantegninger er kun veiledende og vil kunne avike fra det som er vist her.