Maxi_caravan

Et hus i det grønne, en velutstyrt boenhet

Dersom dere er på jakt etter en ferie i kontakt med naturen, men samtidig ønsker visse bekvemmeligheter, bør dere velge en maxi campingvogn på Residence Village. Dette er en boenhet med plass til fra fire til seks personer, den er komfortabel og praktisk og er utstyrt med badeværelse med dusj, kjøkken med kjøkkenutstyr og kjøleskap, sengetøy, safe, tv og klimaanlegg.

Maxi Caravans02/09/2019 17:05:11Residence Village

MAXI CARAVAN MINI (2+2 PERS.)

Våre Maxi Mini campingvogner er på ca. 16 m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et oppholdsrom med sengeplass til to barn og badeværelse med vask, wc og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med kjøkken med kjøkkenutstyr og kjøleskap, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN MIDI (4+1 PERS.)

Våre Maxi Midi campingvogner er på ca. 19 m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenger, et oppholdsrom med sengeplass til ett barn, kjøkken med kjøkkenutstyr, badeværelse med vask, wc og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN SUPER (4+2 PERS.)

Våre Maxi Super campingvogner er på ca. 22 m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenger, et oppholdsrom med sengeplass til to barn, kjøkken med kjøkkenutstyr, badeværelse med vask, wc og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

Maxi Caravan Super New (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Super New har en overflate på ca. 23 m2 og har et soverom med en dobbeltseng, et soverom med en køyeseng og en enkeltseng, en stue med sengeplass for ett barn, et kjøkken med servise og et bad med vask, toalett og dusjkabinett.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN SUPER S (4+2 PERS.)

Våre Maxi Super S campingvogner er på ca. 24m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenger, et oppholdsrom med sengeplass til to barn, kjøkken med kjøkkenutstyr og badeværelse med vask, wc og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap med fryseboks, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN BIG (4+2 PERS.)

Våre Maxi Big campingvogner er på ca. 25m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenger pluss en 1,40 m lang seng over de to enkeltsengene, et oppholdsrom med dobbelt sovesofa, kjøkken med kjøkkenutstyr og badeværelse med vask, wc og dusjkabinett. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap med fryseboks, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN EXTRA (5+2 PERS.)

Våre Maxi Extra campingvogner er på ca. 25m2 og har et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med en enkeltseng og en køyeseng, et oppholdsrom med dobbelt sovesofa, kjøkken med kjøkkenutstyr og badeværelse med vask, wc og dusjkabinett pluss et ekstra bad med wc og vask. Verandaen er utstyrt med enda et kjøkken, kjøleskap med fryseboks, bord og stoler. Disse boenhetene har også klimaanlegg, fjernsyn, sengetøy og safe. Parkeringplass for én bil, i nærheten av campingvognen, er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN EASY 3R (6 PERS.)

Maxi Caravan Easy 3R har en overflate på ca. 25 m2og har tre soverom: et soverom med en dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et soverom med en køyeseng, en stue med sengeplass for ett barn, et kjøkken med servise og et bad med vask, toalett og dusjkabinett.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN SUNRISE XL (5+1 PERS.)

The Maxi Caravan Sunrise XL are about 31 square metres and have a bedroom with a double bed King Size, a bedroom with a single bed and a bunk bed, a living-room with a sofa convertible into a single bed, a kitchen with cutlery and pottery, a bathroom with washbasin, toilet and shower box, veranda with table and chairs. These lodgings are equipped with air conditioning, 2 televisions, microwave, freezer, bed linen and safe. The price includes a parking place for one car.

Kontroller TilgjengelighetDetails

MAXI CARAVAN MAJOR (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Major har en overflate på ca. 27 m2 og har et soverom med en dobbeltseng King Size, et soverom med en enkeltseng og en køyeseng, en stue med en enkel sovesofa, et kjøkken med servise og ett bad med vask, toalett og dusjkabinett. Terrassen er på gulvnivå og overbygd, justerbar vegg, og har bord og stoler. De er i tillegg utstyrte med air condition, to TV-er, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Bilparkeringen er i nærheten av maxi caravan og er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails
MAXI CARAVAN ELEGANCE XL

MAXI CARAVAN ELEGANCE XL (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Elegance XL har en overflate på ca. 34 m2 og har et soverom med en dobbeltseng King Size, et soverom med en enkeltseng og en køyeseng, en stue med en enkel sovesofa, et kjøkken med servise og to bad med vask, toalett og dusjkabinett. Terrassen er på gulvnivå og overbygd, justerbar vegg, og har bord og stoler. De er i tillegg utstyrte med air condition, to TV-er, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, sengetøy og safe. Bilparkeringen er i nærheten av maxi caravan og er inkludert i prisen.

Kontroller TilgjengelighetDetails

Fotografier og plantegninger er kun veiledende og vil kunne avike fra det som er vist her.