villaggioEn grøn oase mellem Adriaterhavet og lagunen

Residence Village er et turistresort, der strækker sig over et areal på 9 hektarer. Kendetegnet netop ved de naturskønne omgivelser: træerne i vejkanten har frodige trækroner, der gør omgivelserne friske, også om sommeren og på de varmeste dage. På Residence Village i Cavallino kan I bo i lejligheder, bungalows og maxi caravan udstyret med alle bekvemmeligheder og nyrenoverede, eller I kan vælge en campingferie under åben himmel.

Her finder I også en fantastisk swimmingpool, hvor I kan slappe af og tage en svømmetur. Vi er sikre på, at børnene også vil sætte pris på, at der på Residence Village er mulighed for nye venskaber og sjove lege med de andre små gæster og vores animationsteam.

Residence Village ligger tæt på Jesolo, men også på Venedig, den smukke og romantiske by, Europas stue, som den kaldes. Lad jer forføre af de smalle gader, kanalerne, bygningerne og byens historie. Besøg også øerne i lagunen: Murano, Burano og Torcello.
Eller udnyt ferien på Residence Village til at besøge byer, som Treviso, Padova, Verona, som alle er ægte kunst- og kulturjuveler.

CAMPINGPLADSEN02/09/2019 14:17:43Residence Village