ombra_imma_grandi

Tæt på Venedig i kontakt med naturen

I finder os i Cavallino, få kilometer fra Jesolo, som er et yndet turistmål ved Adriaterhavet. Sommeren i Cavallino er rig på begivenheder og events, både om dagen og aftenen: musikaftener, cabaret, teater, luna park, biograf under åben himmel, ugentlige markeder og aftenmarkeder og meget andet.I kan også besøge Venedig, en af de mest magiske byer i verden med sine kanaler, bygninger, broer og smalle gader, som gør den så unik. Ud over Venedig kan man også besøge øerne i lagunen: Murano, som er kendt for sin glasproduktion, Burano med sine kniplingsbroderier og farvede huse og den fredfyldte Torcello.


AUTO
Fra Tarvisio:
følg A23 Palmanova-Tarvisio og fortsæt i retning mod Venedig på A4. Afkørsel San Donà/Noventa og følg herefter skiltene mod Jesolo og så Cavallino. Straks efter broen over floden Sile, drej til venstre og fortsæt ad Via F. Baracca ca. 1 km, hvor Residence Village ligger på venstre hånd.

Fra Brenner:
følg A22 indtil Verona og kør ad A4 i retning mod Venezia Mestre. Kør herefter ad motorvejen til Trieste og tag afkørslen San Donà/Noventa di Piave. Fortsæt og følg skiltene mod Jesolo og Cavallino. Når I når til Cavallino og straks efter broen over floden Sile, drej til venstre og fortsæt ad Via F. Baracca ca. 1 km, hvor Residence Village ligger på venstre hånd.


FLY
Gæster, der ankommer til lufthavnen i Venedig eller Treviso eller togstationerne i Mestre, San Donà og Treviso, kan bestille en vognsom til en fordelagtig pris transporterer dem til vores campingplads og tilbage til lufthavnen eller stationen efter endt ophold.

– Venedig lufthavn, Marco Polo, www.veniceairport.it (ca 40 km)
– Lufthavnen Venezia Treviso, www.trevisoairport.it (ca 45 km)
– Lufthavnen i Verona, Valerio Catullo, www.aeroportoverona.it (115 km)

Der findes flere low cost flyselskaber, som flyver til lufthavnene i nærheden af Residence Village. Besøg deres websider for at finde flybilletter til fordelagtige priser!

Her Er Vi02/09/2019 14:19:55Residence Village