Udlev din lidenskab, skab din ferie!

Så snart du ankommer til Residence Village, ser du en stor forskel.
Lad fantastien få frit løb og forvent kun det bedste hos Residence Village!
Om dagen er der rig mulighed for afslapning, men også vandgymnastik, adgang til cykler, fitnessaktiviteter, sportsaktiviteter, turneringer, leg, udflugter, dagsture, kulturelle events og shopping. Om aftenen er der en hyggelig atmosfære med tusind lys: underholdning og sjove indslag, koncerter og dans!


Helt nye Maxi Caravan Sunrise XL
Prøv de nye Maxi Caravan Sunrise XL, en perfekt løsning til dine hverdagsbehov, som giver dig masser af plads til afslappende stunder. Takket være deres XL format er der stor og praktisk rummelighed på alle måder. Komfort er en af de stærke sider, også takket være større og mere komfortable sende og en ophøjet terrasse, hvor du kan tilbringe skønne dage med daglige rutiner sammen med din familie.

Speciel morgenmad – Halvpension
Dine dage bliver endnu mere bekymringsfrie: du skal bare tilbringe dem på bedst mulig vis. Vores Restaurant Bistrot sørger for morgenmad og aftensmad. Den nye ledelse og deres personale arbejder allerede på det og vil gerne give dig gode oplevelser hver dag med deres lækre og kreative retter og mange nyheder!

 Nyheder om Strand- og Pooludstyr
Nyd en afslappende dag på stranden eller ved vores pools med praktiske solloungers og parasol! Så bliver tiden på stranden eller ved poolen endnu mere behagelig og komfortabel.
Book dit strand-/poolsæt inden ankomst… så får du en bedre pris!

Ny velkomstreception
Hvor er det bedste sted at byde dig velkommen, hvis det ikke er et komfortabelt sted, hvor du altid kan spørge om hjælp? Det første, du ser ved ankomst, er vores nye moderne Reception, som er moderne udstyret, så du føler, at du er på ferie fra du ankommer til du rejser hjem.

Nyd vores Toboga
Fra sommerene 2018 er der to Toboga i vores pools!
Disse to uimodståelige vandrutsjebaner har sving, så du får nye oplevelser på din ferie!


MEN DET ENDER IKKE HER!!
VI HAR MANGE ANDRE FANTASTISKE FACILITETER I VENTE!

  • Med vores Underholdning kan du more dig med dans, se forestillinger eller nyde overraskende events, akrobatik og teatralske udstillinger, se nye kunstnere, live musik, shows og udstillinger arrangeret på hele feriecenteret.
  • Restaurant Bistrot har nyt menukort, ny frokost- og middagsmenu, take-away, morgenmadsbuffet, bordservice og booking til middag til grupper, fødselsdage og særlige begivenheder, romantiske middage ved poolen, temafester og meget mere.
  • Pool Lounge Bar er altid åben til snack, aperitif, is eller drinks hele dagen.
  • E-Bikes og standard cykler til cykelture langs de fantastiske grønne ruter i laguneområdet, der omgiver os.
Nyheder02/09/2019 14:23:42Residence Village