bike laguna

Nyd naturen med vores E-Bike

Hvad er den bedste komfort, hvis ikke en E-BIKE til at udforske de mange fantastiske ruter i grønne omgivelser i lagunelandskabet omkring vores campingplads:
et unikt habitat, farverigt og rigt på lyde og oplevelser.
E-Bike med Residence Village for 1 dag kun 10 €!!!
Begrænset udbud, og booking er muligt indtil 1 dag før check-in.
E-Bikes fås kun til voksne (> 18 år)

Og få nye oplevelser med forskellige tours!


Lio Piccolo E-Bike tour
Lio Piccolo har masser af dyreliv og smukke plantager og er det bedste sted for dem, der elsker “birdwatching”! Det er nemt på din E-bike at opleve dette fredfyldte og urørte sted, som er en oase langt fra mennesker og støj i byerne.


Cichetti & vin
Udforsk det traditionelle venetianske køkken, som er berømt i hele verden for de friske fisk og velsmagende vine. Denne tur giver dig mulighed for at opleve Venedigs street food: vi stopper ved tre forskellige “bacari” (traditionelle tavernaer), hvor du kan smage de traditionelle “cichetti” (forretter) og et glas vin. Din lokale tour guide bringer dig ind i en autentisk og ægte atmosfære, der er karakteristisk for Rialto-broen.


Lav masker med familien
En speciel workshop for familier, hvor børn og forældre kan være kreative med traditionelle venetianske masker i pap maché og genskabe glæden ved det venetianske karneval.


Muranos farver
En unik rejse i den antikke Murano Glas kunstform. En oplevelse, som vi har valgt ud fra værtens imødekommenhed, deres smukke udstilling, og værkernes originalitet og autenticitet, og især fordi det er et magisk sted!
Turen starter med en behagelig sejltur langs Venedig, hvor guiden vil fortælle om alle de vidundere, du kan beundre. Når vi ankommer til Murano, starter besøget lige foran døren til et berømt glaspusteri.


Roning i Venedig
Den eneste måde at opleve livet i Venedig som en ægte venetianer er at lære den unikke ro-teknik, der kaldes “voga”. Roning på denne måde betyder at lære nye bevægelser, en ny måde at finde balance på i båden, og især er det en ny måde at se og opleve byen på. Med håndtering af åren kan du give dig selv hen til det langsomme sving, mens du lærer denne unikke færdighed, mens du oplever kanalerne og kommer til at følge dig som en ægte venetiansk “gondoliere” for en dag!!!


Venedig street food oplevelse
Friske ingredienser, traditionellel “cichetti” og folklore i det venetianske køkken kan alt sammen opleves på denne rute. Under denne gåtur kan du smage på de lækreste street food retter og lære alt om venetiansk livsstil i en af de mest vidunderlige byer i verden. Du vil føle dig som en lokal, når du går med rundt!

Klik her for at booke din ferie og din tour!

Special E-Bike&Tours02/09/2019 15:09:44Residence Village