villaggio

En grønn oase. Mellom Adriaterhavet og lagunen

Residence Village er et turistkompleks som strekker seg over et areal på 9 hektar. Det som først og fremst kjennetegner området, er de naturskjønne omgivelsene: alleer med frodige trekroner sørger for en svalende skygge også i sommermånedene, på de aller varmeste dagene. I Residence Village i Cavallino kan dere bo i leilighet, bungalow eller nylig renoverte maxi campingvogner utstyrt med alle mulige bekvemmeligheter, eller dere kan velge campingliv og friluftsturisme.

Her finner dere også et praktfullt svømmebasseng hvor dere kan slappe av og ta en svømmetur. Og vi er overbevist om at også barna kommer til å like seg i Residence Village og vil synes det er fint å kunne få nye venner og leke og more seg sammen med andre små gjester og våre animatører.

Residence Village ligger i nærheten av Jesolo, men også nær den vakre, romantiske byen Venezia, ”Europas storstue”, som den er blitt kalt. La dere forføre av byens smale gater (calli), kanalene, palassene og byens historie. Besøk naboøyene i lagunen, Murano, Burano og Torcello.
Eller benytt sjansen, mens dere er på ferie i Residence Village, til å dra på en utflukt til Treviso, Padova, Verona, tre virkelige perler innen kunst og kultur.

Campingplassen02/09/2019 16:43:01Residence Village