ombra_imma_grandi

I nærheten av Venezia, i kontakt med naturen

Dere finner oss i Cavallino, noen få kilometer fra Jesolo, et populært turistmål på den nordlige Adriaterhavskysten. Sommeren i Cavallino byr på en masse forskjellige begivenheter og arrangementer både på dagtid og kveldstid: musikkaftener, kabareter, teaterforestillinger, tivoli, utendørs kino, ukentlige markeder både om formiddagen og kvelden og mye annet.

Dere kan også besøke Venezia, en av verdens mest magiske byer, med sine kanaler, palasser, broer og smale gater, som gjør den så spesiell. I tillegg til Venezia bør dere også unne dere en tur til tre andre øyer i lagunen: Murano, kjent for sine glassproduksjon, Burano med sine kniplingsbroderier og sine farveglade hus, og fredfylte Torcello, et pust fra forgagne tider.


AUTO
Fra Tarvisio kjører dere A23 Palmanova-Tarvisio og fortsetter i retning Venezia langs A4. Ta av ved San Donà/Noventa og følg så skiltene mot Jesolo og deretter mot Cavallino. Like etter broen over elven Sile, sving til venstre og fortsett langs Via F. Baracca nesten én kilometer, og der på venstre hånd finner dere Residence Village.

Kommer dere fra Brennerpasset, kjører dere A22 til Verona og derfra langs A4 i retning Venezia Mestre. Der tar dere inn på motorveien til Trieste via den nye veiforbindelsen og tar av til San Donà/Noventa di Piave. Herfra fortsetter dere og følger skiltene mot Jesolo og Cavallino. I Cavallino, like etter broen over elven Sile, sving til venstre og fortsett langs Via F. Baracca nesten én kilometer, og der på venstre hånd finner dere Residence Village.

MED FLY
De av våre gjester som kommer til flyplassen i Venezia eller i Treviso, eller til jernbanestasjonen i Mestre, San Donà og Treviso, kan ta kontakt med oss, få en bil som for en rimelig pris kjører dem til vår camingplass, og som kjører dem tilbake til flyplassen eller jernbanestasjonen etter endt opphold.
– Venezia flyplass, Marco Polo, www.veniceairport.it (circa 40 km)
– Venezia Treviso flyplass, www.trevisoairport.it (circa 45 km)
– Verona flyplass, Valerio Catullo, www.aeroportoverona.it (115 km)


Diverse lavprisflyselskaper som lander på flyplassene i nærheten av Residence Village. Sjekk disse nettsidene, og dere vil finne de aller billigste flybillettene!

Hvor Er Vi?02/09/2019 16:45:59Residence Village