Lev ut Lidenskapen, Sett Sammen Ferien din!

Så snart du ankommer Residence Village, vil du merke en stor forskjell.
La fantasien ta av og forvent bare det aller beste fra Residence Village!
I løpet av dagen gir vi deg rikelig med muligheter til å slappe av, men også til å holde deg i aktivitet med vanngymnastikktimer, tilgang til våre sykler, treningsaktiviteter, sport, konkurranser, spill, utflukter, dagsturer, kulturelle arrangementer og shopping. På kveldstid gir vi deg en suggestiv atmosfære med tusenvis av lyspunkt: Underholdende og muntre forestillinger, konserter og dans!

Splitter ny Maxi Caravan Sunrise XL

Prøv vår nye Maxi Caravan Sunrise XL, en utmerket løsning på alle dine behov som gir deg flust med plass til avslappende øyeblikk. Takket være deres XL-format, byr de på store og praktiske rom i alle henseender. Komfort er en av de sterke sidene, også takket være de større komfortable sengene og verandaen med en hevet terrasse, hvor du hver dag kan nyte fantastiske øyeblikk borte fra daglig rutine sammen med familien din.

Spesialfrokost – halvpensjon

Dagene dine vil bli enda mer bekymringsfri: Det eneste du trenger å tenke på er hvordan du skal gå gjennom dem og få fullt utbytte av dem. Vår Restaurant Bistrot vil ta hånd om frokost og middag. Den nye ledelsen og dens team er allerede i full gang og ønsker å forbløffe deg hver dag med sine deilige og kreative retter, dens ideer og mange nyheter!

Nyheter om strandsett og svømmebassengsett

Nyt å slappe av på stranden eller i våre bassenger med de praktiske solsengene og solskjermen! Din tid på stranden eller ved bassenget vil bli enda mer behagelig og bekvem.
Bestill ditt strandsett/bassengsett før ankomstdagen … og prisen blir lavere!

Ny resepsjon som får deg til å føle deg velkommen

Hvor er det beste stedet å ønske deg velkommen, om ikke komfortable fasiliteter der du alltid kan be om hjelp? Det første du får øye på ved ankomst er vår nye, moderne resepsjon som er utstyrt med alle de toppinnretningene som gjør at du fra første stund føler at du er på ferie.

Nyt vannsklien

Fra sommeren 2018 har to ultrahøye vannsklier beriket våre bassenger!
Disse to uimotståelige vannskliene vil – takket være sine flotte kurver – gi nye følelser til ferien!


MEN DET SLUTTER IKKE HER!!
VI HAR MANGE ANDRE FANTASTISKE TJENESTER PÅ LAGER FOR DEG!

  • Med vår underholdningstjeneste kan du ha det gøy med å danse, se forestillinger eller nyte overraskende arrangementer, akrobatiske og teatralske utstillinger, se på nye kunstnere, levende musikk, show og utstillinger organisert over hele Village.
  • Restaurant Bistrot med en rekke nye matretter, en ny lunsj- og middagsmeny, take-away, frokostbuffet, bordtjeneste og bestilling for gruppemåltider, fødselsdager og spesielle anledninger, romantiske middager ved bassenget, temafester og mye mer.
  • Svømmebassengets loungebar er alltid åpen for velsmakende snack, en aperitiff, iskrem eller drikke når som helst på dagen.
  • E-sykler og standard Sykler for å oppdage flotte stier nedsenket i det grønne lagunelandskapet som omgir oss.
Nyheter!02/09/2019 16:59:28Residence Village