bike laguna

Nyt naturen ved hjelp av vår elsykkel…

Hva er vel høyeste grad av komfort hvis ikke en ELSYKKEL for å hegne om det brede utvalget av flotte stier nedsenket i det grønne lagunelandskapet som omgir vår Village:
Et unikt habitat, rikt på farger, lyder og følelser.
Elsykkel med Residence Village for én dag kun til 10 euro!
Begrenset tilgjengelighet. Bestilling er mulig fram til én dag før innsjekking.
Elsykler er tilgjengelige bare for voksne (> 18 års alder)

…og nye levende opplevelser på ulike turer!!!

 Lio Piccolo elsykkeltur

Lio Piccolo er vertskap for et utstrakt dyreliv og vakre frukthager… det er det beste stedet for dem som elsker fugletitting! Mens du lett sykler på elsykkelen din, vil du oppdage dette fredelige og ville stedet, en “oase” langt unna byens folkemengder og lyder.

Cichetti og vin

Oppdag den tradisjonelle venetianske gastronomien, kjent over hele verden for sin ferske fisk og sin smakfulle vin. Denne turen vil gi deg muligheten til å oppdage maten fra Venezias gater. Du vil stoppe ved tre forskjellige “bacari” (tradisjonelle tavernaer), hvor du vil få smake på de tradisjonelle “cichetti” (appetittvekkere) og få et glass vin. Din lokale turguide vil føre deg inn i den autentiske og ekte atmosfæren som karakteriserer Rialto-broen.

Maskelaging sammen med familien din

Et spesielt hobbyverksted for familier, hvor barn og deres foreldre kan bruke sin ytterste kreativitet til å skape en tradisjonell venetiansk maske i papier-mâché og gjenskape gleden ved det venetianske karnevalet.

 

 

Muranofarger

En unik reise for å fordype deg i den gamle muranoglasskunsten. En opplevelse som vi har valgt for vertskapets godhet, elegansen i deres utstilling, originaliteten og ektheten i deres kunstverk, og spesielt fordi det er et magisk sted!
Turen starter med en hyggelig reise med båt gjennom Venezia, hvor vår assistent vil forklare deg alt det fortryllende du vil beundre. Ved ankomst Murano begynner vårt besøk rett foran døren til en kjent glassfabrikk.

Roing i Venezia

Den eneste måten å oppleve livet i Venezia som en ekte innbygger i Venezia, er ved å lære den unike roingsteknikken kalt “voga”. Roing på denne måten betyr å lære nye bevegelser, en ny måte å balansere kroppen på båten på, og framfor alt er det en annen måte å se byen og bo i den på. Mens du håndterer åren, kan du glemme deg helt bort i den langsomme svingingen, mens du lærer å mestre denne unike ferdigheten under dine møter med kanalenes krumspring og føler deg som en del av den sanne venetianske verdensgondolieren for én dag!

Venetiansk gatematopplevelse

Ferske ingredienser, tradisjonelle “cichetti” og det venetianske kjøkkenets folklore er konsentrert rett utenfor i et område som har vært mindre oppsøkt av turister. I løpet av denne vandringen vil du få smake på den mest delikate maten “fra gaten” og lære alt om venetianernes liv i en av de mest fantastiske byene i verden. Vær klar til å føle deg som en lokal innbygger mens du går rundt!

Klikk her og bestill din ferie og din tur nå!

Spesiell E-Bike&Tours02/07/2019 15:01:44Residence Village