ON 25th APRIL AND 1ST MAY WE ARE AVAILABLE BY PHONE FROM 9 A.M. TO 5 P.M… AND FROM 27th APRIL ON YOU MAY CONTACT US AT THE SAME TIMES ON SATURDAY AND SUNDAY AS WELL!
Priser 2019
Priser 2019 Sammenlign dine priser og vælg den ideelle løsning blandt vores interessante ferietilbud.
Læse
Booking On-line

Beboelsesenhed
Ankomst
Afrejse
Antal Personer
Kontroller Ledighed
Homepage dk23/11/2017 15:40:25Residence Village
Nyheder
Special For You Oplev alle serviceydelserne på din ferie
Læse
Nyheder! Residence Village: 5 Stjerner Summer!!!!!

Prisliste 2019 !!! Specialtilbud 2019 !!!
Læse
Specialtilbud 2019
Specialtilbud 2019 Residence Village er det ideelle sted at tilbringe en rolig ferie med familien i lejlighed, bungalow, maxicaravan eller på camping.
Læse
OVERNATNING
Maxi caravans Hvis I søger efter et godt kompromis mellem bekvemmelige omgivelser og en ferie i kontakt med naturen, skal I vælge en maxi caravan...
Læse
Chalet, comfort & gold Blandt vores mest bekvemmelige beboelsesenheder findes Maxi Caravan Chalet, Maxi Caravan Comfort 3 ogMaxi Caravan Comfort 3 Deluxe...
Læse
Camping Residence Village i Cavallino er stedet for alle, der elsker naturen, turisme under åben himmel og en ferie i frihed. Vi kan tilbyde vores gæster...
Læse
Værelser Værelserne har en dobbeltseng (eller to enkeltsenge) og et badeværelse med vask, wc, bidet og brus (eller badekar)...
Læse
Bungalow Vores bungalows er elegante beboelsesløsninger, der kan rumme op seks personer. De er udstyret med badeværelse med brus...
Læse
Lejligheder Lejlighederne på Residence Village er både bekvemmelige og funktionelle: det ideelle valg til en komfortabel ferie!
Læse

Residence Village

Søger du en ferie tæt på vandet? Vi venter dig på Residence Village!

Din 5-stjernede campingplads i Cavallino – Treporti, hvor komfort og sjov er udtænkt specielt til familier med børn i alle aldre.

Lejligheder, moderne maxi caravan, bungalow, chalet, standpladser til telte, campere og campingvogne: beboelsesenheder i forskellige størrelser med stort udvalg af komfort og forskellige prisklasser.

På vores campingplads bliver alle dage i ferien helt unikke og specielle. Du kan kaste dig i vandet i de fantastiske swimmingpools, benytte faciliteterne på stranden og nyde den friske luft i pinjeskoven på de varmeste sommerdage.

Og for de mindste? Personalet i Mini Club står til rådighed for børnene med sjove aktiviteter, sport, baby dance og leg i sandet til musik. Vi har bygget en ny spray park i swimmingpoolen og udvidet legeområdet på stranden og inden på selve pladsen.

Herudover kan man fra vores campingplads i Cavallino – Treporti nemt nå frem til det magiske Venedig og arrangere udflugter til øerne Murano, Burano, Torcello.

Tilbring sommeren på Residence Village: en oase blandt den grønne natur og det blå hav, tæt på alle attraktionerne i Jesolo Lido.

Homepage dk23/11/2017 15:40:25Residence Village
The new swimming pool area has also been created thanks to the contribution of the Veneto Region.
Regione Veneto POR