ON 25th APRIL AND 1ST MAY WE ARE AVAILABLE BY PHONE FROM 9 A.M. TO 5 P.M… AND FROM 27th APRIL ON YOU MAY CONTACT US AT THE SAME TIMES ON SATURDAY AND SUNDAY AS WELL!
Priser 2019
Priser 2019 Sammenlign prisene som du blir tilbudt og velg den løsningen som er ideell for deg blant alle våre interessante ferietilbud.
Lese
Booking On-line

Accommodation Unit
Arrival
Departure
Number Of People
Check the Price
Homepage no23/11/2017 15:42:22Residence Village
Nyheter
Special For You Discover the range of services available for your holiday
Lese
Nyheter! Residence Village: 5 Star Summer!!!!!

Prisliste 2019 !!! Spesialtilbud 2019 !!!
Lese
Spesialtilbud 2019
Spesialtilbud 2019 ResidenceVillage er det ideelle stedet for å tilbringe en rolig ferie sammen med familien, i leilighet, bungalow, maxi-campingvogn eller campingtelt.
Lese
Boenheter
Maxi caravans Dersom dere er på jakt etter en ferie i kontakt med naturen, men samtidig ønsker visse bekvemmeligheter, bør dere velge en maxi...
Lese
Chalet, comfort & gold Blant våre mest behagelige botilbud finner du Maxi Caravan Chalet, Maxi Caravan Comfort 3 og Maxi Caravan Comfort 3 Deluxe...
Lese
Camping Residence Village i Cavallino er det rette stedet for alle som elsker naturen og som foretrekker å feriere under åpen himmel og i full frihet...
Lese
Rom Rommene har en dobbeltseng (eller to enkeltsenger) og badeværelse med vask, wc, bidet og dusj (eller badekar)...
Lese
Bungalower Våre bungalower er et elegant boalternativ med plass til fire eller seks personer. De er utstyrt med badeværelse med dusj, kjøkken med...
Lese
Leiligheter Leilighetene på Residence Village er både bekvemmelige og funksjonelle: det ideelle valg for en komfortabel ferie!
Lese

Residence Village

Ønsker du en ferie like ved havet? Velkommen til oss på Residence Village!

Din 5-stjernes campingplass i Cavallino – Treporti, hvor komfort og underholdning er tilrettelagt for familier med barn i alle aldre.

Leiligheter, moderne maxi caravan, bungalower, hytter, oppstillingsplasser for telt, bobiler og campingvogner. Her finner du boløsninger i ulike størrelser med et bredt utvalg av komfort og prisklasser.

På vår campingplass vil hver feriedag være unik og spesiell. Du kan bade i det fantastiske svømmebassenget, benytte deg av de mange fasilitetene på stranden, og nyte den kjølige, frodige furuskogen på de varmeste sommerdagene.

Og for de minste? Mini Club-lederne tilbyr barna kreative aktiviteter, sport, baby-dance og mange leker i sanden til rytmen av musikk. For dem har vi oppført en ny spray park i svømmebassenget og utvidet lekeparkene på stranden og inne på feriesenterområdet.

Fra campingplassen i Cavallino – Treporti er det enkelt å komme seg til magiske Venezia, og organisere en utflukt til øyene Murano, Burano og Torcello.

Opplev sommeren på Residence Village: En oase blant naturen og havet, ikke langt unna attraksjonene i Jesolo Lido.

Homepage no23/11/2017 15:42:22Residence Village
The new swimming pool area has also been created thanks to the contribution of the Veneto Region.
Regione Veneto POR