chalet

Bekvemmelige og funktionelle beboelsesenhede

Blandt vores mest bekvemmelige beboelsesenheder findes Maxi Caravan: Chalet, Comfort 3R, Comfort 3R Deluxe, Beach Gold 3R. Meget rummelige beboelsesenheder til syv eller otte personer og udstyret med alle bekvemmeligheder.

Chalet, Comfort & Gold02/09/2019 14:38:10Residence Village

MAXI CARAVAN COMFORT 3R (6+1 PERS.)

A NEW EQUIPMENT! Maxi Caravan Comfort 3R er ca. 33 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, et opholdsrum, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc, bidet og brusekabine samt et ekstra badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, mikroovn, opvaskemaskine, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN CHALET (5+2 PERS.)

A NEW EQUIPMENT Maxi Caravan Chalet er ca. 35 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med en enkeltseng og en køjeseng, et opholdsrum med dobbelt sovesofa, et køkken med køkkengrej, to badeværelser med vask, wc, bidet og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys, opvaskemaskine og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, 2 TV, mikroovn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN COMFORT 3R DELUXE (6+2 PERS.)

Maxi Caravan Comfort 3R Deluxe er ca. 39 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge, et opholdsrum, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc, bidet og brusekabine samt et ekstra badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, mikroovn, opvaskemaskine, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN BEACH GOLD 3R (6+2 PERS.)

Maxi Caravan Beach Gold 3R er ca. 40 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, en værelser med to enkeltsenge, en værelser med en køjeseng, et opholdsrum med dobbelt sovesofa, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc, bidet og brusekabine samt et ekstra badeværelse med vask, wc og brusekabine. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, mikroovn, opvaskemaskine, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

Plantegningerne er vejledende og kan afvige fra det her viste.