appartamenti2

Det rette valg til jeres familieferie

Lejlighederne på Residence Village er både bekvemmelige og funktionelle: det ideelle valg til en komfortabel ferie! De kan rumme op til fire/zes personer og er udstyret med badeværelse med brus, køkken med køkkengrej og køleskab, sengetøj (håndklaeder ikke inkluderet), sikkerhedsboks, aircondition og fjernsyn

Lejligheder02/09/2019 14:35:59Residence Village

APARTMENT4 (2+2 PERS.)

Vores Apartment4 på første og anden sal er ca. 30 m2 og er udstyret med dobbeltseng adskilt fra opholdsrummet med et gardin, et opholdsrum med sovesofa med to sengepladser, et badeværelse med vask, wc, bidet og brus, en køkkenkrog med køkkengrej og køleskab, bord og stole både indenfor og på terrassen. Herudover findes aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads. Apartment4 på tredje sal har som ekstraudstyr køleskab med fryser, mikroovn og en større terrasse.

Kontroller LedighedDetails

NEW APARTMENT4 (2+2 PERS.)

Vores nye Apartment4 på tredje sal er ca. 30 m2 og er udstyret med et værelse med dobbeltseng mellem entréen og opholdsrummet, et opholdsrum med sovesofa med to sengepladser, et badeværelse med vask, wc, bidet og brus, en køkkenkrog med køkkengrej, køleskab, mikroovn, samt bord og stole både indenfor og på terrassen. Herudover findes aircondition, to fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads.

Kontroller LedighedDetails

Apartment5 Centrale (2+3 PERS.)

Apartment5 Centrale er ca. 38 m2 og har et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng, et opholdsrum med dobbelt sovesofa og en køkkenkrog med køkkengrej, køleskab med frys og mikroovn,opvaskemaskine på første sal, samt et badeværelse med vask, wc, bidet og brus. Der er bord og stole både indenfor. Herudover er lejligheden udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Med terrasse på anden sal og uden terrasse på første sal. Prisen er inklusiv én parkeringsplads.

Kontroller LedighedDetails

APARTMENT5 (2+3 PERS.)

Vores Apartment5 på første og anden sal er ca. 33 m2 og er udstyret med et værelse med dobbeltseng, et opholdsrum med sovesofa med to sengepladser og en sovesofa med en sengeplads, et badeværelse med vask, wc, bidet og brus, en køkkenkrog med køkkengrej, køleskab med frys, mikroovn, samt bord og stole både indenfor og på den store terrassen. Herudover findes aircondition, to fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads. Apartment5 på 3. sal har et areal på cirka 42 m2 og en stor frontterrasse, ikke hjørneterrasse.

Kontroller LedighedDetails

NEW APARTMENT6 (5+1 PERS.)

New Apartment6 på første sal har et areal på ca. 45 m2 og er indrettet med to værelser, ét med dobbeltseng og ét med en enkeltseng og en køjeseng, en opholdsstue med køkkenkrog, køleskab med fryser og sovesofa, to badeværelser med vask, wc, bidet og brusekabine, bord og stole både indendørs og udendørs på den store terrasse. De er udstyret med aircondition, tv, mikroovn, sengetøj og sikkerhedsboks. Der er én parkeringsplads inkluderet i prisen.

Kontroller LedighedDetails

Billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det her viste.