Maxi_caravan

Et hus i det grønne udstyrede beboelsesløsninger

Hvis I søger efter et godt kompromis mellem bekvemmelige omgivelser og en ferie i kontakt med naturen, skal I vælge en maxi caravan på Residence Village. De er beboelsesenheder, der kan rumme fra fire til seks personer, komfortable og praktiske, og er udstyret med badeværelse med brus, køkken med køkkengrej og køleskab, sengetøj, sikkerhedsboks, tv og aircondition.

Maxi Caravans02/09/2019 14:37:31Residence Village

MAXI CARAVAN MINI (2+2 PERS.)

Maxi Caravan Mini er ca. 16 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et opholdsrum med to sengepladser til børn og et badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med køkken med køkkengrej og køleskab, bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN MIDI (4+1 PERS.)

Maxi Caravan Midi er ca. 19 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, et opholdsrum med en sengeplads til et barn, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN SUPER (4+2 PERS.)

Maxi Caravan Super er ca. 22 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, et opholdsrum med to sengepladser til børn, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

Maxi Caravan Super New (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Super New har et areal på ca. 23 m2 med ét værelse med en dobbeltseng, ét værelse med en køjeseng og en enkeltseng, et opholdsrum med en sengeplads til et barn, et køkken med udstyr, et badeværelse med vask, wc og brusekabine.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN SUPER S (4+2 PERS.)

Maxi Caravan Super S er ca. 24 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge, et opholdsrum med to sengepladser til børn, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN BIG (4+2 PERS.)

Maxi Caravan Big er ca. 25 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og en seng ovenover (1,40 meter lang), et opholdsrum med dobbelt sovesofa, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc og brusekabine. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN EXTRA (5+2 PERS.)

Maxi Caravan Extra er ca. 25 m2 og har et værelse med en dobbeltseng, et soveværelse med en enkelt seng og en køjeseng, et opholdsrum med dobbelt sovesofa, et køkken med køkkengrej og et badeværelse med vask, wc og brusekabine samt et ekstra badeværelse med wc og vask. Verandaen er udstyret med endnu et køkken, køleskab med frys og bord og stole. Herudover er disse beboelsesenheder udstyret med aircondition, fjernsyn, sengetøj og sikkerhedsboks. Prisen er inklusiv én parkeringsplads, som ligger i nærheden af maxi caravanen

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN EASY 3R (6 PERS.)

Maxi Caravan Easy 3R har et areal på ca. 25 m2 med tre værelser, ét med en dobbeltseng, ét med to enkeltsenge og ét med en køjeseng, et opholdsrum med en sengeplads til et barn, et køkken med udstyr, et badeværelse med vask, wc og brusekabine.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN SUNRISE XL (5+1 PERS.)

The Maxi Caravan Sunrise XL are about 31 square metres and have a bedroom with a double bed King Size, a bedroom with a single bed and a bunk bed, a living-room with a sofa convertible into a single bed, a kitchen with cutlery and pottery, a bathroom with washbasin, toilet and shower box, veranda with table and chairs. These lodgings are equipped with air conditioning, 2 televisions, microwave, freezer, bed linen and safe. The price includes a parking place for one car.

Kontroller LedighedDetails

MAXI CARAVAN MAJOR (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Major har et areal på ca. 27 m2 og er indrettet med et værelse med dobbeltseng King Size, et værelse med enkeltseng og en køjeseng, et opholdsrum med en enkelt-sovesofa, et køkken med køkkengrej, en badeværelser med håndvask, wc og brusekabine. Terrassen i gulvniveau og overdækket med justerbare vægter, bord og stole. Derudover er der aircondition, to fjernsyn, mikroovn, opvaskemaskine, sengetøj og sikkerhedsboks. Parkering af én bil findes i nærheden af maxi caravan og er inklusiv i prisen

Kontroller LedighedDetails
MAXI CARAVAN ELEGANCE XL

MAXI CARAVAN ELEGANCE XL (5+1 PERS.)

Maxi Caravan Elegance XL har et areal på ca. 34 m2 og er indrettet med et værelse med dobbeltseng King Size, et værelse med enkeltseng og en køjeseng, et opholdsrum med en enkelt-sovesofa, et køkken med køkkengrej, to badeværelser med håndvask, wc og brusekabine. Terrassen i gulvniveau og overdækket med justerbare vægter, bord og stole. Derudover er der aircondition, to fjernsyn, mikroovn, opvaskemaskine, sengetøj og sikkerhedsboks. Parkering af én bil findes i nærheden af maxi caravan og er inklusiv i prisen

Kontroller LedighedDetails

Dersom dere er på jakt etter en ferie i kontakt med naturen, men samtidig ønsker visse bekvemmeligheter, bør dere velge en maxi...