Residence Village, Camping in Cavallino: Boek uw vakantie op maat

Toeristenbelasting: € 0,60 per nacht per persoon – betaald aan het einde van het verblijf in om de eindafrekening. Voor een verblijf van meer dan 30 dagen vast tarief: € 20,00 per persoon – betaald op de dag van aankomst.

Dieren zijn niet toegestaan

Booking Online / Beschikbaarheid Controleren

 


[slb_exclude]

[/slb_exclude


Algemene voorwaarden
VOOR DE WOONVERBLIJVEN VAN 6/7/8 OF MEER PERSONEN, IS TIJDENS DE SEIZOENEN C EN D EEN BEZETTING VAN MINIMAAL 4 PERSONEN VOORZIEN.
Van november tot de opening van de camping is het boekingskantoor geopend van maandag t/m vrijdag met openingstijden van 09.00 tot 17.00 uur. Boekingsverzoeken worden aanvaard per telefoon, post, fax en e-mail.
De minimumduur van het verblijf bedraagt zeven dagen.
Aan het einde van het verblijf moeten de standplaatsen vóór 12.00 uur en de woonenheden vóór 09.30 uur vrijgemaakt worden. Na dit tijdstip een dag verblijf extra in rekening gebracht.


Openingstijden kassa: 08-12 en 16-18.
Het verblijf van een aantal personen dat hoger is dan de prijslijst aangeduid wordt, is niet toegestaan (kinderen van ongeacht welke leeftijd worden als volwassenen beschouwd).
De prijs van het verblijf is inclusief toegang tot het zwembad (betaling vereist voor ligbedden), het strand (betaling vereist voor strand parasols en ligbedden), deelname aan de diverse activiteiten van de animatie en aan de voorstellingen. Betaling vereist voor wi-fi, Fietsverhuur, koelkast vak, munten voor wasmachines en drogers.
Zwembad en animatie zijn alleen gegarandeerd in de seizoenen B, C en D.
Tijdens het A-seizoen hebben de kantoren, winkels, bars en het restaurant verkorte openingstijden.
Tijdens de opening van de camping worden de volgende stiltetijden in acht genomen: 13-15 en 23-07.


DAGBEZOEK IS NIET TOEGESTAAN in de seizoenen C en D. In overeenstemming met de organisatorische vereisten en met toestemming van de Directie kunnen uitzonderingen in overweging worden genomen. Tijdens de seizoenen A, B1, B2 is bezoek toegestaan tegen betaling van het hierna vermelde specifieke tarief per persoon, en zonder onderscheid van leeftijd: seizoen A € 10,00, seizoen B1 en B2 € 15,00, seizoenen C en D € 25,00 (incl. BTW 22% wijzigingen voorbehouden). Bezoekers moeten een geldig identiteitsbewijs achterlaten bij de receptie. Personen die geen familie en vrienden hebben als gasten in het vakantiedorp worden om geen enkele reden toegelaten.

no_animals Dieren zijn niet toegestaan

 

Prijzen 201902/09/2019 15:37:25Residence Village