Priser 2019 – Residence Village, Camping i Cavallino: Book din skræddersyede ferie!

TURISTSKAT: € 0,60 per natt per person – betales ved slutningen af opholdet til den endelige afvikling. Ved ophold på mere end 30 dage fast sats: € 20,00 per person – betales på ankomstdagen.

Husdyr er ikke tilladtpdf-icon  Download prisliste 2019

 

Booking Online / Kontroller Ledighed


Almindelige betingelser

BEBOELSESENHEDER TIL 6/7/8 ELLER FLERE PERSONER SKAL I SÆSONERNE “C” OG “D” RUMME MINDST 4 PERSONER.

Fra november og indtil campingpladsens åbning er reservationskontoret åbent fra mandag til fredag fra kl. 09-17. Der tages imod reservationer pr. telefon, post, fax og via e-mail.

Minimumsophold er syv dage.

Efter endt ophold skal standplaser forlades inden kl. 12.00 og beboelsesenhederne inden kl. 9.30. Efter dette tidspunkt påregnes prisen for en ekstra dag.

Beralinskontorets åbningstider: 08-12 og 16-18.

I beboelsesenhederne og på standpladserne er det ikke tilladt, at der opholder sig flese personer end angivet i prislisten (børn, uanset alder, betragtes i den henseende på lige fod med voksne).

Prisen for opholdet er inklusiv adgang til swimmingpoolområde (betaling kræves for solarier), stranden (betaling kræves for parasoller og liggestole) samt deltagelse i de forskellige aktiviteter og underholdning. Betaling kræves for wi-fi, Cykeludlejning, køleskab boks, mønter til vaskemaskiner og tørretumblere.

Swimmingpool og underholdning er kun garanteret i sæsonerne B, C og D.

I løbet af sæsonperioden A kører kontorer, butikker, barer og restauranten med kortere åbningstider.

I campingpladsens åbningsperiode skal man overholde følgende “stille” tidsrum: 13-15 og 23-07.

DAGSBESØGENDE ER IKKE TILLADT i sæson C og D. I overensstemmelse med de organisationsmæssige behov og med tilladelse fra direktionen kan der gøres undtagelser. I sæson A, B1, B2 er besøgende tilladt mod betaling af en specifik pris pr. person angivet herunder og uden skelnen til alder: sæson A € 10,00, sæson B1 og B2 € 15,00, sæson C og D € 25,00 (inkl. moms 22% uden ændringer). Besøgende skal aflevere Id-dokumentation i receptionen. Personer, som ikke har familie eller venner på campingpladsen, er under alle omstændigheder forbudt adgang.

Personer, som ikke har familie eller venner på campingpladsen, er under alle omstændigheder forbudt adgang.

no_animals Husdyr er ikke tilladt

Priser 201924/05/2019 11:42:16Residence Village