Residence Village, Camping i Cavallino: Bestill din skreddersydd ferie

Turistskatt: € 0,60 per natt per person, betales ved slutten av oppholdet til det endelige oppgjøret. For opphold på mer enn 30 dager flat rate: € 20,00 per person, betales på ankomstdagen.

Husdyr er ikke tillatt

Booking Online / KONTROLLER TILGJENGELIGHET

 

Generelle vilkår
BOENHETER FOR 6/7/8 ELLER FLERE PERSONER SKAL I SESONG “C” OG “D” BEBOS AV MINST 4 PERSONER.
Fra november og til campingplassen åpner er bestillingskontoret åpent fra mandag til fredag fra kl. 09-17. Bestillinger mottas pr. telefon, post, fax og via e-post.
Minimumsopphold er syv dager.
Etter endt opphold skal standplassen forlates innen kl. 12.00 og boenhetene innen kl. 09.30. Etter dette tidspunkt påregnes prisen for en ekstra dag.


Betalingskontorets åpningstider: 08-12 og 16-18.
I boenhetene og på standplassene er det ikke tillatt at det oppholder seg flere personer enn angitt i prislisten (barn, uansett alder, anses i så henseende som voksne).
Prisen for oppholdet inkluderer adgang til svømmebassenget (betaling kreves for solsenger), stranden (betaling kreves for parasoller og solsenger) samt deltakelse i de forskellige aktivitetene og underholdingstilbud. Betaling kreves for wi-fi, Sykkelutleie, kjøleskap boksen, mynter for vaskemaskiner og tørketromler.
Svømmebasseng og underholdning er bare garantert i sesong B, C og D.
I sesong A har kontorene, butikkene, barene og restauranten kortere åpningstider.
I campingplassens åpningsperiode skal det være stille i følgende tidsrom: 13-15 og 23-07.


DAGSBESØKENDE ER IKKE TILLATT i sesongene C og D. Ut fra organisatoriske behov og etter ledelsens godkjenning, kan det gjøres eventuelle unntak. I sesongene A, B1 og B2 er dagsbesøkende tillatt mot betaling av den spesifikke persontaksten oppgitt nedenfor uansett alder: sesong A € 10,00, sesong B1 og B2 € 15,00, sesong C og D € 25,00 (inkl. 22% moms, med forbehold om endringer). Besøkende må fremvise et gyldig ID-dokument i resepsjonen. Personer uten familiemedlemmer eller venner ved feriesenteret har uansett ikke adgang.


no_animals Husdyr er ikke tillatt

Priser 201902/09/2019 17:10:14Residence Village