animazione

Residence Village: experiencing life

Hva er mer givende enn en fantastisk weekend hjemmefra?
Hvorfor ikke forlenge ferien et par dager i forbindelse med Corpus Domini (Kristi Legemsfest) og nyte noen av våre fantastiske spesialtilbud!

Vi har noe for enhver smak og alder når det gjelder FORNØYELSE og RELAX!
Magiske fyrverkerier langs promenaden, utrolig dyktige artister som fascinerer og overrasker, fantastiske revy- og kabaretforestillinger, DJ set og live music ved bassengkanten, akrobatiske danseoppvisninger, markeder fylt av allslags lekkerier og håndlagde kunstverk.

Vi feirer SKOLEAVSLUTNINGEN med masse underholdning sammen med alle barna hvor de kan slippe ut all sin energi. Barna blir tatt i mot av et fantastisk team av engasjerte ledere. Poetiske klovneshow, dyktige sjonglører, fabelaktige show med mikro-magi og morsom mimikk.
For de som liker spesielle opplevelser kan vi invitere til en kveldsstund ved bassenget under åpen himmel, for en fantastisk reise i tid og fantasi i en verden av lys og gjenskinn, og musikk fra gamle dager.

JULI venter på dere med åpne armer med lyseblå himmel, lyseblått hav og strålende sol!
Morsomme og bekymringsfrie dager: fyrverkerier under åpen himmel, enestående danseoppvisninger og danseshow, teateroppsetninger og levende musikk for de danseglade med både gruppedans og pardans.

FERIE FOR ALLE i august med mye moro: en lang rekke med festligheter, fyrverkerier, dans, live music, DJ set, begivenheter outdoor, guest show og enda mer for å gi deg de beste minner noengang.

INNHØSTINGEN åpner dørene til naturens mest stemningsfulle periode!
Smaksprøver på nyhøstede vindruer og nye viner, markeder fylt av allslags godsaker og spesialiteter fra hele Italia, overraskende oppvisninger ved bassengkanten, revy- og kabaretforestillinger, og gruppedans.

For de som liker velvære finnes det et 360° FITNESS program hele sommeren, fra morgen til kveld. Mange organiserte sportsaktiviteter i sanden, i bassenget og på arenaen arrangert og fulgt opp av vår fitness trainer, konkurranser, turneringer i beach volley, 5-er fotball, boccia og mye annet!

For de aller minste kan vi tilby en intern PLAYGARDEN og stor lekepark på stranden med mange fargerike leker. MINI & MAXI CLUB tilbyr mange aktiviteter: skattejakt, mini-turneringer, temafester, byggesett, osv. for mye lek og moro!

DIN FORNØYELSE OG DITT VELVÆRE ER VÅR PRIORITET!

Underholdning02/09/2019 17:11:51Residence Village