animazione

Residence Village: experiencing life!

Og hvad er skønnere end udsigten til en dejlig weekend?
Og hvorfor ikke bruge Corpus Domini til et par dages ferie mere ved at benytte de særlige tilbud, som du ikke må gå glip af?

Vi står klar med en bred vifte af events for enhver smag og for både børn og voksne, så du kan få opfyldt dine behov for UNDERHOLDNING og AFSLAPNING.
Magiske fyrværkerishows langs med vandet, dygtige kunstnere, som kan tryllebinde og overraske dig, fantastiske revy- og cabaretforestillinger, DJ set og live music ved swimming poolen, akrobatiske danseforestillinger samt markeder med lækre fødevarer og fantastisk brugskunst.

AFSLUTNINGEN PÅ SKOLEÅRET fejres med en bølge af underholdning sammen med alle børnene, som hos os mødes af et fantastisk team af engagerede animatorer, som er klar til at slippe deres enorme energi løs! Klovneforestillinger fulde af poesi, jonglér lege, enestående trylleforestillinger og sjove mimeforestillinger.
Hvis du holder af særlige begivenheder, skal du komme til swimming poolen om aftenen, hvor du under stjernehimlen kan opleve fantastiske rejser i tid og fantasi i en verden af lys, reflekser og musik fra gamle dage.

JULI venter på jer med åbne arme med azurblåt hav og himmel samt den skinnende sol!
Dagsordenen byder på underholdning og sorgløshed: fyrværkeri under stjernehimlen, en stor kermesse med shows og danseforestillinger, teateropførelser, live musik for de danseglade i fælles- eller pardans.

FERIE FOR ALLE i august med 100 % underholdning: en lang række af fester, fyrværkerishows, dans, live music, DJ set, outdoor begivenheder, guest show og meget mere for at gøre dine minder uforglemmelige.

HØSTEN slår dørene op for det smukkeste naturlandskab!
Smagsprøver på friskplukkede vindruer og nye vine, markeder med delikatesser og specialiteter fra hele Italien, overraskende forestillinger ved swimming poolen, revy- og cabaretforestillinger og fællesdans.

Hvis du holder af wellness, har vi et komplet firness program hele sommeren: lige fra morgenens første solstråler og til solnedgang. På stranden, i swimming poolen og i arenaen organiseres en lang række sportsaktiviteter under opsyn fra vores fitness trainer, konkurrencer, turneringer i beach volley, mini-fodbold, petanque og meget mere!

For de mindste findes der en intern playgarden og en stor legeplads på stranden med mange farvestrålende legeredskaber. Mini e Maxi Club tilbyder en lang række aktiviteter: skattejagt, mini-turneringer, temafester, kreative aktiviteter osv., så børnene kan slippe deres enorme lyst til leg og underholdning løs!

Vi prioriterer din underholdning og dit velvære!

 

Underholdning02/09/2019 14:46:34Residence Village