dintorni

Naturen

Naturen i Cavallino-Treporti er så unik, at det virkelig er værd at besøge hele indlandet, fra floden Sile til Punta Sabbioni, fra fæstningerne i lagunen til de urørte områder i Lio Piccolo og Treporti. På cykel kan man også besøge mange smukke steder takket være de mange nyopførte cykelstier.

Venedig, drømmen. Denne magiske og unikke by vil efter tusind besøg stadig virke ny og anderledes. Kanalerne, de smalle gader, bygningerne og kulturen fascinerer os og betager vores sanser, som om byen var et levende og magisk væsen.

Lagunen og dens øer. Murano, Burano e Torcello, som er de mest kendte øer, er steder, hvor naturen, historien og håndværket ikke kan sammenlignes med nogle andre steder. Er absolut et besøg værd for en anderledes og betagende dag.

Padova og Helgenen. Sant’Antonios by, som er kendt i hele verden er også Giottos by og byen med Cappella degli Scrovegni, det andet ældste universitet i Italien, Palazzo della Ragione e della Specola samt observatoriet Galileo Galilei. Denne by, som er ældre end Rom, med sine monumenter og storslåede kirker er absolut et besøg værd!

Asolo, indlandets Venedig, er en lille by ca. 90 km fra Cavallino med et slot, flotte bygninger og en helt unik atmosfære og skøn mad. Landskabet, vinkældrene og de mange restauranter vil helt sikkert betage jer.

Ca. 140 km væk ligger Verona, en by, der er rig på historie og flotte bygninger og monumenter. Om sommeren iArenaen kan man opleve et rigt program af lyriske begivenheder og koncerter.

Vicenza, fødeby for Andrea Palladio, Treviso med det lille historiske centrum og den herlige mad, Riviera del Brentaog dens unikke villaer udgør de mange fantastiske steder i nærheden af Residence Village.

Området02/09/2019 14:59:02Residence Village