Geniet Van je Passie,
Stel je Eigen Vakantie Samen!

Zodra je bij Residence Village aankomt zie je een groot verschil.
Laat je fantasie de vrije loop en verwacht alleen het allerbeste van Residence Village!
Overdag heb je ruim de gelegenheid om je te ontspannen, maar je kunt je ook uitleven met aquagymlessen, onze fietsen, fitness, allerlei sporten, toernooien, spelletjes, excursies en dagtochten, culturele evenementen of gewoon shoppen. ‘s Avonds creëren duizenden lichtjes een hele suggestieve sfeer: leuke en vrolijke voorstellingen, mooie concerten en gezellige dansavonden!

Gloednieuwe MAXI CARAVAN SUNRISE XL!
Probeer onze nieuwe Maxi Caravan Sunrise XL, een magnifieke oplossing voor al je behoeften met veel ruimte om je heerlijk in te ontspannen. Dankzij hun XL-formaat zijn de ruimtes in alle opzichten praktisch en breed. Comfort is één van zijn sterke punten, mede dankzij de grotere en gerieflijke bedden en de veranda met verhoogd terras, waar je elke dag de dagelijkse routine met je gezin als fantastische momenten beleeft.

Speciaal ontbijt – Halfpension
Je dagen zullen nog zorgelozer zijn: je moet zelfs nadenken over hoe je ze het beste kunt invullen! Ons Restaurant Bistrot zorgt voor jouw ontbijt en diner. De nieuwe directie en haar team zijn al aan het werk en staan te popelen om je elke dag weer versteld te doen staan met hun verrukkelijke en creatieve gerechten, ideeën en heel veel nieuwtjes!

Nieuws over de strand- en zwembadsets
Geniet van het ontspannen op het strand of in onze zwembaden met de praktische ligstoelen en parasols! Je dagen op het strand of bij het zwembad zijn nu nog aangenamer en comfortabeler.
Boek jouw strandset/zwembadset vóór je aankomstdatum… en profiteer van de speciale korting!

Nieuwe, uitnodigende receptie
Bestaat er betere manier om je te begroeten dan met een comfortabele faciliteit waar iedereen altijd klaar staat om je te helpen? Bij aankomst word je onmiddellijk onthaald in onze nieuwe, moderne, en van de beste moderne gemakken voorziene receptie, zodat jij je vanaf het eerste begin al op vakantie voelt.

Geniet van de Toboga
Sinds de zomer van 2018 verrijken twee ultrahoge Toboga’s onze zwembaden!
Deze twee onweerstaanbare waterglijbanen voegen met hun geweldige bochten nieuwe emoties toe aan jouw vakantie!


MAAR DIT IS NOG NIET ALLES! WE HEBBEN NOG VEEL ANDERE FANTASTISCHE DIENSTEN VOOR JOU IN PETTO!

  • Met onze Entertainment-service vermaak je je op de dansvloer, geniet je van optredens of verrassende evenementen, bewonder je acrobatische en theatrale voorstellingen, ontdek je nieuwe artiesten, luister je naar livemuziek en shows en bekijk je de tentoonstellingen die overal in het vakantiedorp worden georganiseerd.
  • Restaurant Bistrot biedt talloze nieuwe culinaire traktaties, een nieuwe lunch- en dinerformule, afhaalservice, ontbijtbuffet, bediening aan tafel en reserveringen voor groepsmaaltijden, verjaardagsfeestjes en speciale gelegenheden, romantische diners bij het zwembad, themafeesten en nog veel meer.
  • De Pool Lounge Bar is altijd geopend om op elk moment van de dag te genieten van een lekker hapje, een aperitief, een ijsje of een drankje.
  • We hebben E-bikes en gewone fietsen waarmee je de prachtige fietsroutes midden in het groen van het lagunelandschap om ons heen kunt ontdekken.
Nieuws02/09/2019 15:18:07Residence Village