bike laguna

Geniet van de natuur met onze e-bike…

Bestaat er een comfortabelere manier dan een E-BIKE om te genieten van het uitgebreide aanbod van spectaculaire routes dwars door het groen van het lagunelandschap rondom ons vakantiedorp?
een unieke habitat, rijk aan kleuren, geluiden en emoties.
E-bike met Residence Village voor slechts 10 € per dag!!!
Beperkte beschikbaarheid. Boekingen zijn mogelijk tot 1 dag vóór het inchecken.
E-bikes zijn alleen beschikbaar voor volwassenen (> 18 jaar)

…en beleef nieuwe ervaringen met verschillende tochten!!!

 Lio Piccolo e-bike-fietstocht

Lio Piccolo herbergt een enorme verscheidenheid aan wilde dieren en prachtige boomgaarden… een waar vogelaarsparadijs! Toer relaxed rond op je e-bike en ontdek dit vredige en ruige gebied, een echte “oase”, ver weg van de drukte en het lawaai van de stad.

Cichetti & wijn

Maak kennis met de traditionele Venetiaanse gastronomie die wereldwijd beroemd is om zijn verse vis en hartige wijn. Tijdens deze tocht ontdek je het straatvoedsel van Venetië: je stopt bij drie verschillende “bacari” (traditionele tavernes), om de traditionele “cichetti” (appetizers) en een glas wijn te proeven. Je lokale gids zal je introduceren in de authentieke en oorspronkelijke sfeer die de Rialtobrug kenmerkt.

Maskers maken met het hele gezin

Een speciale workshop voor gezinnen waar kinderen en hun ouders al hun creativiteit kwijt kunnen in de constructie van vrolijke traditionele Venetiaanse carnavalsmaskers van papier-maché en de vreugde van het Venetiaanse carnaval na te bootsen.

 

 

De kleuren van Murano

Een unieke reis om je te verdiepen in de oude kunst van het glasblazen van Murano. Wij kozen voor deze locatie vanwege de vriendelijke gastheer, de elegant tentoongestelde producten en de originele en authentieke kunstwerken, maar vooral omdat het een magische plek is!
De toer begint met een leuke boottocht door Venetië, waar onze medewerker je alle bezienswaardigheden die je gaat bewonderen, uitlegt. Bij aankomst in Murano begint ons bezoek vlak voor de deur van een gerenommeerde glasblazerij.

Roeien in Venetië

De enige manier om als een echte Venetiaan het leven in Venetië te ervaren is het leren van de unieke roeitechniek, de “voga”. Deze wijze van roeien leert je nieuwe bewegingen en een nieuwe manier om je lichaam in evenwicht te houden op de boot en het is vooral een andere manier om de stad te zien en te beleven. Terwijl je deze unieke vaardigheid onder de knie krijgt, laat je voeren door het langzame ritme van de roeiriem in je hand en de rimpelingen van de grachten en waan je je een dag lang een echte Venetiaanse gondelier!

Straatvoedselervaringen in Venetië

Verse ingrediënten, traditionele “cichetti” en de folklore van de Venetiaanse keuken vind je juist langs de minder betreden paden. Tijdens deze wandeltocht proef je het overheerlijkste straatvoedsel en leer je alles over het Venetiaanse leven in een van de mooiste steden ter wereld. Bereid je voor om als een “local” op stap te gaan!

Klik hier en boek nu je vakantie en je toer!

Special E-Bike&Tours02/07/2019 14:04:48Residence Village