ombra_imma_grandi

Vlakbij Venetië in contact met de natuur

Je vindt ons in Cavallino, op enkele kilometers van Jesolo, een belangrijke toeristische bestemming van de noordelijke Adriatische kust. In de zomer biedt Cavallino een rijke agenda met evenementen en manifestaties, zowel overdag als ‘s avonds: muziekavonden, cabaret, theater, kermis, openluchtbioscopen, week- en avondmarkten en nog veel meer.Bovendien kun je Venetië bezoeken, een van de meest betoverende steden ter wereld, met de kanalen, paleizen, bruggen en steegjes, die haar uniek maken. Naast Venetië kunnen ook haar eilanden bezocht worden: Murano, dat beroemd is om haar meesterwerken van glas, Burano met haar kantwerk en gekleurde huizen, en het rustige Torcello waar je je in een ander tijdperk waant.


Vanaf Tarvisio
neem je de A23 Palmanova-Tarvisio en rij je over de A4 verder richting Venetië. Neem de uitrit San Donà/Noventa en volg de aanwijzingen voor Jesolo en vervolgens voor Cavallino. Onmiddellijk na de brug over de rivier Sile sla je linksaf en rij je ongeveer 1 km verder over Via F. Baracca. Aan de linkerkant ligt dan Residence Village.

Kom je van de Brennerpas
dan neem je de A22 tot Verona en vervolgens de A4 in de richting van Venetië Mestre. Van hieruit kan via de nieuwe verbindingsweg de snelweg naar Triest bereikt worden. Verlaat deze snelweg via de uitrit San Donà/Noventa di Piave. Rijd verder en volg de aanwijzingen voor Jesolo en Cavallino. Eenmaal in Cavallino, onmiddellijk na de brug over de rivier Sile, sla je linksaf en rij je ongeveer 1 km verder over Via F. Baracca. Aan de linkerkant ligt dan Residence Village.


Met het Vliegtuig
Voor onze gasten die op het vliegveld van Venetië of Treviso arriveren, of op de stations van Mestre, San Donà en Treviso, is het mogelijk, door contact met ons op te nemen, om tegen een reeds overeengekomen prijs over een auto te beschikken, die de gasten naar ons vakantiedorp brengt en ze aan het einde van hun verblijf terugbrengt naar het vliegveld of het station.
– Vliegveld van Venetië, Marco Polo, www.veniceairport.it (circa 40 km)
– Vliegveld van Venetië Treviso, www.trevisoairport.it (circa 45 km)
– Vliegveld van Verona, Valerio Catullo, www.aeroportoverona.it (115 km)

Er zijn diverse lowcostvliegmaatschappijen die de vliegvelden aandoen die zich vlakbij Residence Village bevinden. Raadpleeg deze sites voor vliegtickets tegen de gunstigste tarieven!

Waar Zijn We02/09/2019 15:14:12Residence Village