appartamenti2

De ideale keuze voor een vakantie met je gezin

De appartementen van Residence Village zijn comfortabel en functioneel: De ideale keus voor een vakantie in het teken van comfort! Ze kunnen tot vier of vijf personen herbergen en zijn voorzien van badkamer met douche, keuken met afwasmachine en koelkast, beddengoed (håndklaer ikke inkludert), kluis, airconditioning en televisie.

Appartementen02/09/2019 15:24:30Residence Village

APARTMENT4 / APARTMENT4 VENEZIA (2+2 PERS.)

De Apartments4 op de eerste en tweede verdieping hebben een oppervlakte van circa 30 m2 en zijn voorzien van een tweepersoonsbed dat wordt afgescheiden van de woonkamer door middel van een gordijn, een woonkamer met tweepersoonsbedbank, een badkamer met wastafel, toilet, bidet en douche, een kookhoek met keukengerei en koelkast, tafel en stoelen zowel binnen als op het terras. Ze zijn voorzien van airconditioning, televisie, beddengoed en kluis. Parkeerplaats voor één auto is bij de prijs inbegrepen. De Apartments4 op de derde verdieping beschikken bovendien over een koelkast met vriezer, een magnetron en hebben een ruimer terras.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

NEW APARTMENT4 (2+2 PERS.)

De Apartments4 op de derde verdieping zijn recentelijk vernieuwd en hebben een oppervlakte van circa 30 m2 en zijn voorzien van een kamer met tweepersoonsbed gelegen tussen de ingang en de woonkamer, een woonkamer met tweepersoonsbedbank, een badkamer (zonder ramen) met wastafel, wc, bidet en douche, een kookhoek met keukengerei, koelkast en magnetron, tafels en stoelen zowel binnen als op het terras. Ze zijn voorzien van airconditioning, twee televisies, beddengoed en kluis. Parkeerplaats voor één auto is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

Apartment5 Centrale (2+3 PERS.)

Het middelste Apartment5 heeft een oppervlakte van circa 38 m2 en is voorzien van een kamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een woonkamer van een tweepersoonsbedbank en een kookhoek met keukengerei, koelkast met vriesvak en magnetron, vaatwasmachine op de eerste verdieping een badkamer met wastafel, wc, bidet en douche. Tafel en stoelen bevinden zich zowel binnen . Het appartement is voorzien van airconditioning, televisie, beddengoed en kluis. Met terras op de tweede verdieping en zonder terras op de eerste verdieping. Parkeerplaats voor één auto is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

APARTMENT5 / APARTMENT5 VENEZIA (2+3 PERS.)

De Apartments5 op de 1ste en 2de verdieping zijn recentelijk vernieuwd, hebben een oppervlakte van circa 33 m2 en zijn voorzien van een kamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met tweepersoonsbedbank en een eenpersoonsbedbank, een badkamer met wastafel, wc, bidet en douche, een kookhoek met keukengerei, koelkast met vriesvak en magnetron, tafels en stoelen zowel binnen als op het ruime terras. Ze zijn voorzien van airconditioning, twee televisies, beddengoed en kluis. Parkeerplaats voor één auto is bij de prijs inbegrepen.

De Apartment5 op de 3ͤ verdieping hebben daarintegen een oppervlakte van ongeveer 42 m² en beschikken over een ruim terras aan de voorzijde, niet op de hoek.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

NEW APARTMENT6 OVERVIEW

De New Apartment Sky Light op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en hebben twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een woonkamer met keukenhoek, koelkast met vriesvak en slaapbank, twee badkamers met een wastafel, een wc, een bidet en een douche, een tafel en stoelen zowel binnen als op het ruime terras. Ze zijn uitgerust met airconditioning, een televisie, een magnetron, beddengoed en een kluisje. De parkeerplaats voor een auto is in de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

NEW APARTMENT6 (5+1 PERS.)

De New Apartment6 op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en hebben twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een woonkamer met keukenhoek, koelkast met vriesvak en slaapbank, twee badkamers met een wastafel, een wc, een bidet en een douche, een tafel en stoelen zowel binnen als op het ruime terras. Ze zijn uitgerust met airconditioning, een televisie, een magnetron, beddengoed en een kluisje. De parkeerplaats voor een auto is in de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

De hier getoonde foto's en plattegronden zijn van indicatieve aard en de werkelijkheid zou iets anders kunnen zijn.