chalet

Comfortabele en functionele woonverblijven

Tot onze meest comfortabele woonverblijven behoren de Maxi Caravan: Chalet, Comfort 3R, Comfort 3R Deluxe, Beach Gold 3R. Zeer ruime woonverblijven voor zeven of acht personen, van alle comfort voorzien.

Chalet, Comfort & Gold02/09/2019 15:32:13Residence Village

MAXI CARAVAN COMFORT 3R (6+1 PERS.)

A NEW EQUIPMENT! De Maxi Caravan Comfort 3R heeft een oppervlakte van 33 m2 en beschikt over een kamer met tweepersoonsbed, twee kamers met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer, een keuken met vaatwerk, een badkamer met wastafel, wc, bidet en douchecabine en een tweede badkamer met wastafel, wc en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, een koelkast met vriezer, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn uitgerust met airconditioning, televisie, magnetron, vaatwasmachine beddengoed en kluis. De parkeerplaats voor één auto bevindt zich in de nabijheid van de maxi caravan en is in de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN CHALET (5+2 PERS.)

A NEW EQUIPMENT De Maxi Caravan Super heeft een oppervlakte van circa 35 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een woonkamer met tweepersoonsbedbank, een keuken met keukengerei, twee badkamers met wastafel, toilet, bidet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast met vriesvak, afwasmachine, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, 2 TV, magnetron, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN COMFORT 3R DELUXE (6+2 PERS.)

De Maxi Caravan Comfort 3R Deluxe heeft een opervlakte van circa 39 m2 en beschikt over een kamer met tweepersoonsbed, twee kamers met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer, een keuken met vaatwerk, een badkamer met wastafel, wc, bidet en douchecabine en een tweede badkamer met wastafel, wc en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, een koelkast met vriezer, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn uitgerust met airconditioning, televisie, magnetronoven, vaatwasmachine, beddengoed en kluis. De parkeerplaats voor één auto bevindt zich in de nabijheid van de maxi caravan en is in de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN BEACH GOLD 3R (6+2 PERS.)

De Maxi Caravan Beach Gold 3R heeft een opervlakte van circa 40 m2 en beschikt over een kamer met tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden, een kamer met stapelbed, een woonkamer met tweepersoonsbedbank, een keuken met vaatwerk, een badkamer met wastafel, wc, bidet en douchecabine en een tweede badkamer met wastafel, wc en douchecabine. Deze woonverblijven zijn uitgerust met airconditioning, televisie, magnetronoven, vaatwasmachine, beddengoed en kluis. De parkeerplaats voor één auto bevindt zich in de nabijheid van de maxi caravan en is in de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

De hier getoonde plattegronden zijn indicatief en zouden wijzigingen hebben kunnen ondergaan.