camping

Camping.
Passie voor het leven onder de blote hemel!

Het Residence Village van Cavallino is een geschikte plek voor iedereen die van natuur, toerisme in de openlucht en vakantie in volledige vrijheid houdt. Wij bieden onze gasten uitgeruste standplaatsen die geschikt zijn voor een vakantie in tent, caravan en camper.

Het camping-gebied bevat 4 badgebouwen die vanuit de standplaatsen gemakkelijk bereikbaar zijn en voorzien zijn van douches, wastafels, gootstenen, wc’s, baby- en kinderafdeling, installaties die 24 uur per dag van warm water voorzien zijn, wasmachines en droogtrommels. Toegankelijk voor personen met een handicap.

Kamperen02/09/2019 15:33:53Residence Village
Piazzola Superplatz

STANDPLAATS SUPERPLATZ H²O, 220V, 16A, SAT TV, WATERAFVOER

Schaduwrijke standplaatsen met water, elektriciteit 16A, aansluiting voor satelliettelevisie en waterafvoer. Geschikt voor caravans, campers en tenten.

Beschikbaarheid ControlerenDetails
Piazzola Mare

STANDPLAATS MARE H²O, 220V, SAT TV, waterafvoer

Schaduwrijke standplaatsen met water, elektriciteit, aansluiting voor satelliettelevisie en waterafvoer. Geschikt voor caravans, campers en tenten.

Beschikbaarheid ControlerenDetails
Piazzola Beach

STANDPLAATS BEACH H²O, 220V, SAT TV, WATERAFVOER

Staanplaatsen zeer dichtbij zee met water, elektriciteit, aansluiting voor satelliettelevisie en waterafvoer. Geschikt voor caravans, campers en tenten.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

De hier getoonde foto's en plattegronden zijn van indicatieve aard en de werkelijkheid zou iets anders kunnen zijn.