Maxi_caravan

Een huis in het groen,
onze goed uitgeruste woonverblijven

Zoek je een compromis tussen een vakantie met alle comforts maar toch in de natuur, kies dan voor de maxicaravans van Residence Village. Deze comfortabele en praktische woonverblijven, bestemd voor 4-6 personen, beschikken over een badkamer met douche, een keuken met keukengerei en koelkast, beddengoed, kluis, televisie en airconditioning.

Maxi Caravans02/09/2019 15:31:41Residence Village

MAXI CARAVAN MINI (2+2 PERS.)

De Maxi Caravan Mini heeft een oppervlakte van circa 16 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met twee slaapplaatsen voor kinderen en een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een keuken met keukengerei en koelkast, tafel en stoelen. Ze zijn voorzien van airconditioning, televisie, beddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN MIDI (4+1 PERS.)

De Maxi Caravan Midi heeft een oppervlakte van circa 19 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapplaats voor kinderen, een keuken met keukengerei, een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, televisie, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN SUPER (4+2 PERS.)

De Maxi Caravan Super heeft een oppervlakte van circa 22 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met twee slaapplaatsen voor kinderen, een keuken met keukengerei, een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, televisie, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

Maxi Caravan Super New (5+1 PERS.)

De maxicaravans Super New hebben een oppervlakte van circa 23 m2 en één kamer met tweepersoonsbed, één kamer met een stapelbed en een eenpersoonskamer, een woonkamer met een slaapplaats voor een kind, een keuken met keukengerei, een badkamer met wastafel, wc en douchecabine.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN SUPER S (4+2 PERS.)

De Maxi Caravan Super S heeft een oppervlakte van circa 24 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met twee slaapplaatsen voor kinderen, een keuken met keukengerei en een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast met vriesvak, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, televisie, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN BIG (4+2 PERS.)

De Maxi Caravan Big heeft een oppervlakte van circa 25 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eenpersoonsbed van 1,40 m lang boven de twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met tweepersoonsbedbank, een keuken met keukengerei en een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast met vriesvak, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, televisie, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN EXTRA (5+2 PERS.)

De Maxi Caravan Extra heeft een oppervlakte van circa 25 m2 en beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een kamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een woonkamer met een tweepersoonsbedbank, een keuken met keukengerei, een badkamer met wastafel, toilet en douchecabine en een tweede badkamer met toilet en wastafel. De veranda is uitgerust met een tweede keuken, koelkast met vriesvak, tafel en stoelen. Deze woonverblijven zijn voorzien van airconditioning, televisie, bedddengoed en kluis. Een parkeerplaats voor één auto in de directe nabijheid van de maxicaravan is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN EASY 3R (6 PERS.)

De stacaravans Easy 3R hebben een oppervlakte van circa 25 m2 en drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met twee enkele bedden en één met een stapelbed, een woonkamer met een slaapplaats voor een kind, een keuken met keukengerei, een badkamer met wastafel, wc en douchecabine. De veranda is ingericht met een tweede keuken, tafel en stoelen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN SUNRISE XL (5+1 PERS.)

The Maxi Caravan Sunrise XL are about 31 square metres and have a bedroom with a double bed King Size, a bedroom with a single bed and a bunk bed, a living-room with a sofa convertible into a single bed, a kitchen with cutlery and pottery, a bathroom with washbasin, toilet and shower box, veranda with table and chairs. These lodgings are equipped with air conditioning, 2 televisions, microwave, freezer, bed linen and safe. The price includes a parking place for one car.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

MAXI CARAVAN MAJOR (5+1 PERS.)

De Maxi Caravans Major hebben een oppervlakte van circa 27 m2 en beschikken over een kamer met tweepersoonsbed King Size, een kamer met eenpersoonsbed en stapelbed, een woonkamer met eenpersoons-bedbank, een keuken met vaatwasmachine, één badkamers met wastafel, wc en douchecabine. Het terras is gelijkvloers, overdekt en heeft een aanpasbare zonneschermen, tafel en stoelen. Deze caravan is bovendien uitgerust met airconditioning, twee televisies, magnetron, vaatwasmachine, beddengoed en kluis. De parkeerplaats voor een auto bevindt zich vlakbij de maxi caravan en is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails
MAXI CARAVAN ELEGANCE XL

MAXI CARAVAN ELEGANCE XL (5+1 PERS.)

De Maxi Caravans Elegance XL hebben een oppervlakte van circa 34 m2 en beschikken over een kamer met tweepersoonsbed King Size, een kamer met eenpersoonsbed en stapelbed, een woonkamer met eenpersoons-bedbank, een keuken met vaatwasmachine, twee badkamers met wastafel, wc en douchecabine. Het terras is gelijkvloers, overdekt en heeft een aanpasbare zonneschermen, tafel en stoelen. Deze caravan is bovendien uitgerust met airconditioning, twee televisies, magnetron, vaatwasmachine, beddengoed en kluis. De parkeerplaats voor een auto bevindt zich vlakbij de maxi caravan en is bij de prijs inbegrepen.

Beschikbaarheid ControlerenDetails

De hier getoonde foto's en plattegronden zijn van indicatieve aard en de werkelijkheid zou iets anders kunnen zijn.